HOLLAND ROAD, KENSINGTON

This lower ground floor, one-bedroom apartment within a Victorian townhouse was transformed into a two-bedroom apartment complete with a renewed kitchen and family room. The partially subterranean nature of the apartment meant that it was full of unknownpotential. The existing vaults were strengthen using innovative structural solutions to create the new bedroom together with an ensuite. The kitchen was modernised and extended with a conservatory, full of natural light from where the sky can be perceived thus making it the heart of the apartment. The remainder of the property was thoroughly refurbished with bespoke interior design which meant that every inch of the space is wholly utilitarian and aesthetically pleasing.

PARTNERS: Olivia Cartwright / Urban Living Constructions
SIZE: 135m2
STATUS: Complete